Kiszone ogórki Chlebowo-Masłowe
Kątowe Loofah pieczywo-masło marynaty może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 121 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kurkumę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kiszone ogórki Chlebowo-Masłowe, Ogórki z chleba i masła, oraz Ogórki z chleba i masła.
Instrukcje
Scrub loofah i obrać tylko grzbiety, a następnie pokroić po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala. Wrzucić loofah z koszerną solą w misce, następnie przykryć lodem i odstawić 2 godziny.
Odcedzić i usunąć nierozpuszczony lód.
Przynieś ocet, wodę, cukier, nasiona gorczycy, nasiona selera i kurkumę do wrzenia w 1-ćwiartkowym niereaktywnym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodaj loofah i cebulę, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 protokół.
Przenieść ogórki z płynem do 1-kwartowej żaroodpornej szklanej lub ceramicznej miski i schłodzić do temperatury pokojowej. Chill, covered, co najmniej 2 dni (na rozwój smaków) i do 1 miesiąca.
• Nie zalecamy przetwarzania tych ogórków.
Dodatkowe ogrzewanie nadaje loofah mushy tekstury.