Kiszona kapusta Judy

Kiszona kapusta Judy
Kapusta kiszona Judy to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 6 porcji. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2 g białka i 5 g tłuszczu. Za 78 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga cukru, liścia laurowego, soli i kminku. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 43% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Spróbuj Judy's Meatloaf, Judy's Salmon for One i Judy's Baked Beans, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Kapustę kiszoną, smażony bekon i cebulę włóż do wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski Pokrojony W 1-calową Kostkę I Suszony Przez NocChleb Francuski Pokrojony W 1-calową Kostkę I Suszony Przez Noc
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Zalewamy bulionem wołowym, doprawiamy goździkami, liściem laurowym, jagodami jałowca, kminkiem, solą i cukrem. Mieszaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Bulion WołowyBulion Wołowy
3/4 łyżeczki Suszonej Bazylii3/4 łyżeczki Suszonej Bazylii
GoździkiGoździki
1 Szklanka Drobno Posiekanego Sera Cheddar1 Szklanka Drobno Posiekanego Sera Cheddar
Duże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na PółDuże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na Pół
3
Gotuj na niskim poziomie 8 godzin.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn