Kiszona kapusta Judy
Kapusta kiszona Judy to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 6 porcji. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2 g białka i 5 g tłuszczu. Za 78 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga cukru, liścia laurowego, soli i kminku. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 43% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Spróbuj Judy's Meatloaf, Judy's Salmon for One i Judy's Baked Beans, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Kapustę kiszoną, smażony bekon i cebulę włóż do wolnowaru.
Zalewamy bulionem wołowym, doprawiamy goździkami, liściem laurowym, jagodami jałowca, kminkiem, solą i cukrem. Mieszaj do połączenia.
Gotuj na niskim poziomie 8 godzin.