Killer Inside Out Burger with Worcestershire Tomato Ketchup
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Killer Inside Out Burger z Worcestershire ketchup pomidorowy spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 90 g tłuszczu, oraz w sumie 1285 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 98 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka chorizo, nasiona gorczycy, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Killer Inside Out Burger with Worcestershire Tomato Ketchup, Zabójczy SOS Burger, oraz ketchup pomidorowy lub sos pomidorowy / jak zrobić ketchup pomidorowy.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na średniej patelni na średnim do wysokiego ciepła, dodać boczek i cebulę, gotować, aż boczek jest renderowane, ale nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać chorizo i gotować, aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
4
Usuń mieszaninę boczku do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Podzielić uchwyt uziemiający na 8 równych części. Uformuj się w luźną piłkę i stwórz paszteciki o średnicy 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała Sól
6
Warstwa 1 kawałek sera na środku 1 patty. Top z 1/4 mieszanki boczku, kolejny plasterek sera, następnie dodać kolejny patty na górze i delikatnie uszczelnić krawędzie i tworzą patty, o 4 cale szerokości i 1 1/2 cala wysokości. Powtórz z pozostałymi pasztecikami, aby uzyskać w sumie 4 duże paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Podgrzać średni saute pan na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieść wszystkie 4 paszteciki na patelni i gotuj przez 3 do 4 minut z jednej strony, następnie delikatnie odwróć i gotuj przez kolejne 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Wyjmij patelnię z ognia, przykryj i włóż do piekarnika 250 stopni F na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Wyjąć z piekarnika, umieścić na rolkach i podawać z ketchupem pomidorowym Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Marynowana Fasolka Szparagowa
10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
W średnim saute patelni na średnim ogniu, dodać olej i cebulę. Gotować do brązowego i karmelizowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodaj pomidory i czosnek i gotuj przez kilka minut, aby zmiękczyć warzywa. Następnie dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.