Kiełbaski Z Kurczaka Buffalo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Buffalo kiełbaski kurczaka spróbować. Jedna porcja zawiera 611 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 115 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ciepła z grilla: średnio wysoka, skórka, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Bażanty z kiełbasą Bawolą i kiszoną kapustą musującą, Kiełbaski z kurczaka z polentą, oraz Kiełbaski Z Kurczaka Ze Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć kurczaka, buffalo Wing sauce, ostry sos, sól, papryka, i cayenne w dużej misce. Schłodzić, aż będzie gotowy do zmielenia.
Zmiażdżyć mieszaninę przez młynek do mięsa, wyposażony w małą matrycę, do miski osadzonej w lodzie.
Używając łopatkowego zamocowania stojącego miksera, mieszaj na małej prędkości przez 1 minutę.
Dodać ocet, zwiększyć prędkość do medium i wymieszać, aż płyn zostanie włączony, o 1 minutę więcej.
Uformować mały patty kiełbasy; umieścić resztę mieszanki kiełbasy w lodówce. Gotować na małej patelni na średnim ogniu lub na talerzu w kuchence mikrofalowej, aż do ugotowania. Smak i dostosować przyprawy kiełbasy, jeśli to konieczne.
Wrzuć kiełbasę do osłonek Wieprza i skręć w 6-calowe ogniwa. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj na średnim, bezpośrednim ogniu, aż kiełbasa zarejestruje się w temperaturze 160°f, gdy natychmiastowy termometr odczytu zostanie umieszczony w środku połączenia.
Wyjąć z grilla, odstawić na 5 minut i podawać.