Kiełbaski z kremową soczewicą
Kiełbaski z kremową soczewicą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1236 kalorii, 63g białka, oraz 78 g tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka podwójnej śmietany, smugowate boczku, wywar warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej słonecznikowy można śledzić to danie główne z Chleb bananowy nr 7 jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 115 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Włoskie kiełbaski z soczewicą, Włoskie kiełbaski z soczewicą, oraz Noworoczne kiełbaski z soczewicą czosnkową.
Instrukcje
Rozgrzej grill. Grilluj je przez 15-20 minut, obracając od czasu do czasu, aż będą równomiernie zarumienione i ugotowane.W międzyczasie posiekaj cebulę, marchew i seler na małe kawałki. (Robot kuchenny może zrobić krótką pracę z tym.)
Ogrzać olej słonecznikowy w średnim naczyniu. Podsmażamy boczek przez 2minuty, następnie mieszamy pokrojone warzywa i smażymy. Gotować na średnim ogniu przez 8 minut, mieszającokazalnie, aż warzywa zmiękną i zaczną brązowieć.
Wlać wywar iimmer przez 8 minut, aż papugi będą miękkie.
Odcedzić zawartość, a następnie wymieszać z dodatkami.
Podgrzać przez parę minut, potem przez cały czas i wymieszać z crémefraiche lub śmietaną.
Podawać z grillowanymi kiełbasami.