Kiełbasa żubrowa, jabłko i szałwia

Kiełbasa żubrowa, jabłko i szałwia
Kiełbasa żubrowa, jabłko i szałwia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 22 minuty. Jeśli masz pieprz, o twardej teksturze, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać firmowe tofu można śledzić to danie główne z Nektaryna-Boysenberry Vanilla-Pecan Crisp jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Burgery z szałwii Żubrówki z boczkiem balsamicznym Chutney jabłkowy, jabłkowy cheddar i kiełbasa śniadanie warstwy, oraz Szałwia, kiełbasa i sos jabłkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Płaszcz prostokątne naczynie do pieczenia 3-quart sprayem do gotowania; odstawić. Gotować kiełbasę Żubr i cebulę na średnim ogniu w bardzo dużej patelni, aż kiełbasa Żubr będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żubryżubry
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać jabłko i gotować przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Odcedzić tłuszcz.
4
W dużej misce ubić jajka, mleko, szałwię i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść kostki chleba w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Na wierzch wymieszać kiełbasę z żubrem i serem. Delikatnie wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
żubryżubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Piec, odsłonięty, przez 40 do 45 minut lub aż nóż włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 22 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn