Kiełbasa śniadaniowa i płatki kukurydziane szkockie jajka

Kiełbasa śniadaniowa i płatki kukurydziane szkockie jajka
Need a napój bezmleczny? Śniadanie kiełbasa i płatki kukurydziane szkockie jajka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 722 kalorie, 19g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, syrop klonowy, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Śniadanie banh mi kanapka z jajkami i kiełbasą, Jajka Z Indykiem Kiełbasa Śniadaniowa I Owoce, oraz Śniadanie słodkie ziemniaki z jajkami i kiełbasą.

Instrukcje

1
Umieść 6 jajek w średnim rondlu (powinny zmieścić się w jednej warstwie).
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć jajka o 1 cal. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zdjąć patelnię z ognia. Przykryj go szczelną pokrywką i odstaw jajka na 3 minuty do gorącej wody. W międzyczasie przygotuj kąpiel z lodem, napełniając dużą miskę do połowy lodem i wodą.Gdy jajka są gotowe, przenieś je do łaźni z lodem za pomocą łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Niech jajka siedzieć, aż są zimne, o 10 minut. Ostrożnie złamać i obrać każde jajko. (Jest OK, jeśli jajka nie są idealnie obrane.) Jajka opłukać pod zimną wodą, aby usunąć resztki skorupek i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Umieść je na blasze do pieczenia i odstawić.Pozostałe 2 jajka rozbijamy do średniej miski, doprawiamy solą i pieprzem, lekko ubijamy widelcem, aby je rozbić; odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Umieść płatki kukurydziane w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza i przetrzyj na drobne okruchy(powinieneś mieć około 1 szklanki). Alternatywnie, umieść płatki kukurydziane w zamykanej plastikowej torbie, naciśnij powietrze i zamknij torbę. Za pomocą wałka do ciasta zmiażdżyć płatki kukurydziane na jednolite drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść okruchy w drugim płytkim naczyniu; odstawić.Podziel kiełbasę na 6 równych porcji, zwinąć w kulkę i ułożyć na blasze z gotowanymi jajkami.Wyrównaj powierzchnię roboczą folią i przygotuj drugi arkusz folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
JajkoJajko
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Umieść 1 kulkę kiełbasy na środku folii na powierzchni roboczej i przykryj ją drugim arkuszem folii. Za pomocą wałka do ciasta, zwiń kiełbasę na bardzo cienki patty o średnicy około 5 cali. Odklej górny arkusz folii i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
9
Umieść gotowane jajko na środku patty. Delikatnie pociągnij krawędzie dolnej plastikowej folii, aby zamknąć jajko w patty kiełbasy. Podnieś jajko zawinięte w kiełbasę i użyj rąk, aby delikatnie wygładzić powierzchnię i załatać wszelkie otwory, upewniając się, że jajko jest całkowicie i szczelnie zamknięte w kiełbasie. Wróć jajko do blachy do pieczenia i powtórz z pozostałą kiełbasą i gotowanymi jajkami.1 kiełbasę-jajko zamknięte w mące. Następnie zanurz go w ubitych jajach, pozwalając nadmiar kapać. Na koniec zwiń go w okruchy płatka kukurydzianego, aż dobrze pokryje się, a następnie delikatnie naciśnij, aby przykleić powłokę. Powrót jajko do blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi jajami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
KiełbasaKiełbasa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym garnku o grubym dnie na średnim ogniu, aż osiągnie 177° na termometrze do głębokiego smażenia / cukierków. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia; odstawić.Gdy olej będzie gotowy, dodaj 3 jajka. Smażyć, obracając od czasu do czasu, aż będą złote i kiełbasa jest gotowane przez, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjmij jajka do stojaka z drutu. Powtórz z pozostałymi eggs.To podawać, każde jajko pokroić na pół i doprawić pokrojone boki solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Podawać z syropem klonowym do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn