Kiełbasa z kopru włoskiego z pomarszczonymi winogronami i ekstraktem z winogron

Kiełbasa z kopru włoskiego z pomarszczonymi winogronami i ekstraktem z winogron może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 198 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, oliwę z oliwek, rozdartą pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda, Czerwone i zielone Granity winogronowe z Muskatem i mrożonymi winogronami z cukrem, oraz Toskańska wieprzowina z koprem włoskim i winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, ciężkiej patelni, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać kiełbaski i gotować, obracając od czasu do czasu, aż złoty i dokładnie rumiane na całym.
W międzyczasie puree 1 czubaty kubek winogron w blenderze lub małym robocie kuchennym. Naciśnij puree przez sitko, aby zebrać sok, a następnie wyrzuć miąższ.
Gdy kiełbaski będą złote ze wszystkich stron, dodaj sok winogronowy i pozostałe winogrona. Gotować, aż kiełbaski są gotowane przez, następnie wyjąć je na talerz i włączyć ogień do wysokiej. Zmniejsz sos, aż będzie słodki i bogaty, a winogrona się zapadną.
Podawać z orzeszkami pinii i pietruszką do dekoracji.