Kiełbasa wędzona i warzywna
Wędzona kiełbasa i warzywo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz prechopped tricolor papryka, kukurydza pełnoziarnista, kiełbasa z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wędzone kiełbasy i Kaboby warzywne, Wędzona kiełbasa, Figa i szaszłyki Manchego Plus wygraj kartę podarunkową Visa o wartości 100 USD od Johnsonville Sausage, oraz Krapt i kiełbasa (kiszona kapusta i wędzona kiełbasa).
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kiełbasę; smażyć 2 minuty lub aż rumiane.
Wyjąć z patelni; zachować ciepło.
Powrót patelni do ciepła; płaszcz sprayem do gotowania.
Dodaj cebulę, paprykę i cukinię. Przykryć warzywa sprayem do gotowania; smażyć 5 minut lub do miękkości i zacząć brązowo.
Podczas gotowania warzyw podgrzewaj ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać kukurydzę i gotowaną kiełbasę do mieszanki cebuli. Smażyć 4 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Podawać mieszankę kiełbas na puree ziemniaczanym.