Kiełbasa Szpinak Alfredo Lasagne
Kiełbasa szpinak Alfredo lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, jajko, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szpinak Alfredo Lasagne, Szpinak Alfredo Lasagne, oraz Szpinak Wolno Gotowany Alfredo Lasagna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, aż równomiernie brązowy.
Odcedzić i wymieszać ze szpinakiem i sosem Alfredo. Doprawić pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż szpinak i sos zostaną podgrzane.
W misce, wymieszać ser Cheddar, ser ricotta, parmezan, i jajko.
W naczyniu do pieczenia 9x13 cali, warstwa 1/3 mieszanki kiełbasy, 1/3 makaronu i 1/3 mieszanki sera. Powtórz warstwy dwa razy i top z serem mozzarella.
Przykryć i piec 45 minut w nagrzanym piekarniku.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.