Kiełbasa szpinak Alfredo lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, jajko, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szpinak Alfredo Lasagne, Szpinak Alfredo Lasagne, oraz Szpinak Wolno Gotowany Alfredo Lasagna.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić i wymieszać ze szpinakiem i sosem Alfredo. Doprawić pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż szpinak i sos zostaną podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Alfredo
Szpinak
Pieprz
SOS
4
W misce, wymieszać ser Cheddar, ser ricotta, parmezan, i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Ser Cheddar
Ser Ricotta
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W naczyniu do pieczenia 9x13 cali, warstwa 1/3 mieszanki kiełbasy, 1/3 makaronu i 1/3 mieszanki sera. Powtórz warstwy dwa razy i top z serem mozzarella.