Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kiełbasy Ragout z Linguine. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 788 kalorii, 26g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos marinara, pomidory śliwkowe, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polenta - Kiełbasa Ragout, Kurczak i kiełbasa Ragoût, oraz Polenta Rounds z kiełbasą Ragout.
Instrukcje
1
Kiełbaski pokroić w 1/2-calowe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2
Rozgrzać olej w dużejkillet na średnim ogniu. Gotować kiełbasę w partiachtil rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Przełożyć do dużego, ciężkiego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać cebulę i czosnek do kiełbasy; gotować, mieszając,przez 5 minut na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Podnieść ogień do średniej i dodać paprykę.Gotować, mieszając, przez 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
6
Wymieszać z pomidorami, sosem marinara, winem i natką pietruszki; doprawić solą i pieprzem. Dusić, pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając, przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Podawać na makaronie; posypać 2 łyżkami natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
8
W porcji (z wieprzowiną): 1450 kalorii, 104g węglowodanów,50g białka, 89g tłuszczu, 170mg cholesterolu.