Kiełbasa Minestron

Kiełbasa Minestron
Przepis kiełbasa Minestrone może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,75 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 558 kalorii, 30g białka, oraz 31g tłuszczu na porcję. 29 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę z kiełbasą, cukinię, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać makaron można śledzić to danie główne z Makaron Deserowy Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubi to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa minestron, Minestrone Z Włoską Kiełbasą, oraz Ciecierzyca i kiełbasa Minestrone podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu pokruszyć i ugotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż kiełbasa się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W razie potrzeby spuścić.
3
Dodaj pozostałe składniki do rondla. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu 15-20 minut lub aż makaron jest ugotowany i cukinia jest miękka. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn