Kiełbasa Jambalaya

Kiełbasa Jambalaya
Kiełbasa Jambalaya może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 32G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz kiełbasę andouille, przyprawy cajun, udka z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kiełbasa Jambalaya, Kiełbasa Jambalaya, oraz Kurczak-Kiełbasa Jambalaya.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w powolnej kuchence elektrycznej 4-quart. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin. Mieszać w krewetki; przykryć i gotować na niskim przez 10 minut lub tylko do krewetki są zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
W razie potrzeby posypać zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4
Szybka wskazówka: aby skrócić czas przygotowania, kup wstępnie Skop cebulę i seler, które znajdziesz w większości działów produktów spożywczych. Naprawdę oszczędzają czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn