Kiełbasa i ser Fluffins
Kiełbasa i ser Fluffins wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 258 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sos do pizzy, mąkę, bardzo ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dodatek. Ten przepis od Allrecipes ma 149 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Trzy ser i kiełbasa Mac i ser, Zrób własny kozi ser do koziego sera, kiełbasy i grzybów Wellington (lub pizzy!), oraz Kulki Sera Kiełbasianego.
Instrukcje
Połącz 1-1 / 2 szklanki mąki, nierozpuszczonych drożdży, cukru, soli i włoskich przypraw ziołowych w dużej misce miksera.
Dodaj wodę i olej; pokonaj 2 minuty na średniej prędkości. Stopniowo dodawaj Pozostałe 1-1 / 4 szklanki mąki, aby uzyskać sztywne, ale lepkie ciasto. Dodać kiełbasę i ser. Przykryj miskę i odstaw na 10 minut.
Porcjuj ciasto na 12 (2-1 / 2 cala) obficie natłuszczonych kubków na muffinki lub 36 mini kubków na muffinki za pomocą miarki lub dwóch łyżek (nie używaj papierowych wkładek). Przykryj i odstaw na 35 do 45 minut. Ciasto wzrośnie, ale nie podwoi się.
Piecz w piekarniku nagrzanym do 375 stopni F przez 20 do 25 minut (17 do 20 minut w przypadku mini), aż dobrze się zrumieni.
Ostudzić na ruszcie przez 2 minuty. Uruchom nóż wokół każdej rolki, aby usunąć z patelni.
W razie potrzeby podawaj na ciepło z sosem do pizzy do maczania. Przechowuj resztki w lodówce.