Kiełbasa i ryba w jednym garnku

Kiełbasa i ryba w jednym garnku
Kiełbasa i ryba jeden garnek zajmuje około 30 minut od początku do końca. Za $5.16 za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 540 kalorii, 44g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga kiełbasy luzem, wermutu, czosnku i chrupiącego chleba. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Rachael Ray ' s kiełbasa i ryba jeden garnek, Beach Lover ' s Fish Pot, oraz Garnek Gulasz Rybny I Ryż są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni, na średnim ogniu. Heads up: użyj patelni z ciasno dopasowaną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj kiełbasę i kruszonkę podczas zrumieniania, około 3 do 4 minut. Gdy kiełbasa się zrumieni, zmiażdż czosnek. Cebulę obrać, odciąć koniec korzenia, a następnie cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodaj czosnek, cebulę i ziemniaki na patelnię z kiełbasą i dopraw solą i pieprzem do smaku. Polej patelnię połową wermutu lub wina, przykryj patelnię pokrywką i gotuj od 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
WermutWermut
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdejmij pokrywkę, dodaj pomidory i delikatnie wymieszaj z ziemniakami. Ułóż filety na ziemniakach i polej pozostałym wermutem lub winem. Dopraw rybę solą i pieprzem do smaku. Ustaw pokrywkę na miejscu i gotuj, aż ryba będzie nieprzezroczysta, około 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
WermutWermut
RybyRyby
WinoWino
5
Posyp rybę natką pietruszki, sokiem z 1/2 cytryny i udekoruj liberalną mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Aby podać, przenieś mieszankę ryb i kiełbas z patelni do płytkich misek, aby pomieścić sok. Użyj chrupiącego chleba, aby namoczyć soki przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
SokSok
CytrynaCytryna
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Ryba działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Piękny perfumowany nos bogatego dżemu wiśniowego, żurawiny Dziękczynienia z tartą skórką pomarańczową, grzybów smardzowych i czarnej trufli. Wspaniała wysoka nuta czarnej herbaty, skóry i potpourri. Wino jest tak soczyste w ustach, pokrywając podniebienie bogatą, ciemną wiśnią, ciepłą maliną, czerwoną porzeczką i czarną śliwką. Na grillu jest cudowna ziemistość grzybów portabella, pieczonych warzyw, tłuszczu z bekonu i wędzonych mięs. Ten Pinot kończy się dojrzałymi owocami, ziemią i złożonością oraz nutą liścia pomidora i ziemistości. Po prostu pyszne!
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn