Kiełbasa i fasola Slow Cooker obiad
Kiełbasa i fasola Slow Cooker obiad może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, olej roślinny, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Slow Cooker Black Bean and Sausage Soup, Zupa z wędzonej kiełbasy i fasoli, oraz Slow Cooker Cajun kiełbasa i zupa fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować kiełbasę, aż dobrze rumiane, 5 do 7 protokół.
Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż lekko rumiane, 5 do 7 protokół więcej.
Usuń kiełbasy i pokrój je na kawałki 1 1/2 cala do 2 cali.
Wlać bulion wołowy, pomidory, przecier pomidorowy, i gorący sos na patelni z cebulą i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dołu.
Włożyć marchewkę do powolnej kuchenki, a następnie fasolę garbanzo i fasolę nerkową.
Ułóż kawałki kiełbasy na górze.
Wlać sos z patelni do powolnej kuchenki.
Gotować na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin.