Kiełbasa Cajun i ryż wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz black-Eyed peas, regularny ryż, N chunky salsa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiełbasa Cajun i ryż, Ryż Cajun Z Kiełbasą, oraz Kiełbasa Cajun i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 4-quart, wymieszać ryż i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
3
Wymieszać z salsą, kiełbasą, groszkiem i kukurydzą. Gotować na wierzchu przez 10 do 12 minut, często mieszając, aż kukurydza będzie miękka i mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone