Kieszenie Pita Nadziewane Kapustą
Kieszenie pita nadziewane kapustą wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, marchwi, łodyg grzybów i kawałków, a garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka Krabowa Nadziewane Kieszenie Pita, Stuff It {: Cobb Sałatka Nadziewane Kieszenie Pita}, oraz Kieszenie BLT Pita.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż mięso będzie kruche, równomiernie rumiane, i już nie Różowy.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Mieloną wołowinę przełożyć do miski; odstawić. Gotować i wymieszać kapustę, cebula, marchew, i grzyby na patelni na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, 5 do 7 protokół. Wołowinę wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Każdą połówkę pita napełnić gorącą mieszanką kapusty. Top z serem mozzarella.