Kieszenie Picadillo
Need a dairy free main course? Picadillo kieszenie może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 425 kalorii, 17g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz złote rodzynki, jajko, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, oraz Picadillo.
Instrukcje
Podgrzej olej roślinny na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotkę, czosnek i cynamon i gotować, mieszając, około 1 minuty.
Dodać wołowinę, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku; gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż rumiane, około 3 minut.
Dodać koncentrat pomidorowy, posiekany pomidor, rodzynki i oliwki i gotować, mieszając, jeszcze 2 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
Pozostaw mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i lekko posmaruj blachę olejem roślinnym. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto i wypełnić kieszenie obiadowe. Wskazówki krok po kroku.
Umieść kieszenie po stronie szwu w dół na przygotowanej blachy do pieczenia. Ubij jajko i 1 łyżkę wody w małej misce; umyj kieszenie myciem jaj.
Piec na złoty kolor, około 15 minut.