Kieszenie cielęce w stylu Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana
Kieszenie cielęce w stylu Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odebrać masło, liście szałwii, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pollo alla Valdostana (Kurczak z Prosciutto i serem Fontina), Kotlety cielęce z szałwią w stylu rzymskim Saltimboccan alla Romana, oraz Braciole alla Bolognese: kieszenie wieprzowe z Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połóż kotlety płasko na czystej, suchej powierzchni roboczej. W małej misce, wymieszać ser i prosciutto. Równomiernie podzielić tę mieszaninę między 4 kotlety, umieszczając mieszaninę na środku każdego kotleta. Doprawić solą i pieprzem. Złóż na pół, uważając, aby żaden z farszu serowego i prosciutto nie uciekł. Zabezpiecz boki wykałaczkami. Dredge rolki w mące.
Podgrzej 12-calowy rondel na średnim ogniu.
Dodaj 3 łyżki masła i gotuj, aż masło się spieni.
Dodać roladki cielęciny na patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 5 minut na stronie. Użyj szczypiec, aby ostrożnie obrócić rolki.
Usuń rolki i utrzymuj ciepło.
Dodaj liście szałwii do patelni i wlej wino. Kontynuuj gotowanie na dużym ogniu, aż wino odparuje. Zawirować w pozostałej 1 łyżce masła.
Podawać od razu z posypką sera Emmental na wierzchu.