Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kiełbasę, czerwoną cebulę i Pizzana z dzikich grzybów. Jedna porcja zawiera 1353 kalorii, 80g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.63 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbaski, grzyby, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiełbasa, Cebula I Pieczarki Deep Dish Pizza, Francuska Zupa Cebulowo - Grzybowa, oraz Pizza Z Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej piekarnika i rozgrzać do 232°. Lekko mąki 2 blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Umieścić ciasto na powierzchni roboczej; odstawić do temperatury pokojowej, około 20 minut. Podziel ciasto na pół. Naciśnij i rozciągnij każdy kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni do 5-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
3
Posypać 1/3 szklanki sera Piave, 3/4 łyżeczki rozmarynu i 1/4 łyżeczki pokruszonej czerwonej papryki; posypać grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sól Gruboziarnista
Rozmaryn
Ser
4
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta do 10-calowej rundy, naciskając przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Ciasto
Rolka
5
Przełożyć ciasto na przygotowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać kiełbasę. Sauté aż brązowy, łamanie na 1/2-calowe kawałki z tyłu łyżki, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj cebulę do patelni. Smażyć do chrupkości, o 2 protokół; przenieść do płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj pozostałe 1/2 łyżka oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodać grzyby i pozostałe 3/4 łyżeczki rozmarynu; posypać solą i pieprzem. Sauté do brązowego, o 5 protokół. Pozostawiając 1/2-calowy zwykły granicy, góry każdej rundy ciasta z 3/4 szklanki mozzarella, następnie cebula, kiełbasa, i grzyby.
Piec, aż dno skorupy są chrupiące i brązowe, odwracanie arkuszy po 10 minut, o 20 minut w sumie. Za pomocą dużej szpatułki przenieś pizze na powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szpatułka
12
Posypać 2 łyżki mozzarelli, następnie pietruszka, w razie potrzeby.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.