Kicky stek paski z ryżem

Kicky stek paski z ryżem
Kicky stek paski z ryżem może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka czosnku, ryżu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Paski do steków ze Spaghetti, Pikantne Paski Do Steków, oraz Paski stekowe z pierogami.

Instrukcje

1
W średnim pojemniku wymieszać sos Worcestershire i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2
Umieścić paski stek w mieszaninie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Umieść ryż i wodę w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu. Cebulę i czosnek wymieszać i gotować do miękkości. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Umieścić stek w rondlu i gotować 5 do 7 minut z każdej strony, do pożądanej doneness. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podawać na ugotowanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina rezerwowego Zdobywcy Złotego Medalu Albertiny Merlot Lorilai. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn