Ketmia Kreolska Z Wędzoną Kiełbasą

Ketmia Kreolska Z Wędzoną Kiełbasą
Kreolska Okra z wędzoną kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz oliwę z oliwek, kiełbasę, okra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Wędzone-kiełbasa i Okra brudny ryż, Ketmia Jadalna (Okra), oraz Ketmia Jadalna (Okra) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić kiełbasę po przekątnej w plastry 1/4-calowy grubości, i saute w dużej patelni na średnim ogniu 7 do 8 minut lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Usuń kiełbasę z patelni i wytrzyj patelnię do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Okra podsmażyć w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do chrupkości-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Posypać bułką tartą i przyprawami i gotować, często mieszając, 3 minuty. Kiełbasę wymieszać i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Goya SazonGoya Sazon
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn