Ketmia Jadalna (Okra) Easy
Easy Indian-Style Okran jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz masło, cebulę, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ketmia Jadalna (Okra) Easy, Czerwony aksamit w stylu indyjskim Okran i Tomatillo, oraz Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piżmowa.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości. Wymieszać okrę i doprawić kminkiem, imbirem, kolendrą, pieprzem i solą. Gotować i mieszać przez kilka minut, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i przykryć patelnię. Gotować przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając, aż okra będzie miękka.