Ketchup Śliwkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj keczupu śliwkowego. Ten przepis służy 1 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką śliwki, cynamon, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ketchup Śliwkowy, Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym, oraz Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym.
Instrukcje
W średnio niereaktywnym rondlu, doprowadzić wszystkie składniki na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 30 minut, aż większość soków odparuje i ketchup jest gęsty. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce. (Ketchup utrzyma się od 2 do 3 tygodni.)
Służyć jako dodatek do ciasta pasterskiego, pieczeń wieprzowych i kotletów.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;