Ketchup pomidorowy z " Mastering Fermentation

Ketchup pomidorowy z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać ketchup pomidorowy z ' Mastering fermentacji spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz niefiltrowany ocet jabłkowy, pastę pomidorową, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć nierafinowaną sól morską, można śledzić to danie główne z Krem Kokosowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Otręby-sfermentowane warzywa z " masteringu fermentacji, Smoky Chipotle in Adobo from ' Mastering Fermentation, oraz ketchup pomidorowy lub sos pomidorowy / jak zrobić ketchup pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce, upewniając się, że sól i miód są rozpuszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przełożyć do 1-litrowego słoika o szerokich ustach. Zabezpieczyć kawałek gazę do otworu i pozostawić do siedzenia w temperaturze pokojowej na 8 godzin lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3
Zdjąć gazę i zabezpieczyć szczelną pokrywę. Przechowywać w lodówce przez 2 dni przed użyciem. Zużyć w ciągu 2 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia74
Magazyn