Kelsandra ' s Pumpkin Cinnamon Rolls może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 478 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, odparowane mleko, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier, Wyznanie #136: nie mogłam się oprzeć ... Pumpkin Spice bułeczki cynamonowe z cynamonowym serem śmietankowym, oraz Dyniowe Bułeczki Cynamonowe.
Instrukcje
1
Wlać ciepłą wodę do dużej miski i posypać wodą drożdże. Odstawić, aż drożdże zaczną tworzyć kremową pianę, 5 do 10 minut. Wymieszaj odparowane mleko, biały cukier, dynię, oliwę z oliwek i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
2
Wymieszać do całkowitego wymieszania.
3
Wymieszać w 2 łyżeczki przyprawy do pumpkin pie, następnie dodać około 5 szklanek mąki, lub w razie potrzeby zrobić sztywne ciasto. Obrócić ciasto na obsypaną mąką powierzchnię roboczą i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut. Ciasto będzie lekko lepkie. Uformuj ciasto w kulkę, umieść w naoliwionej misce, przykryj ściereczką i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 45 minut. (Ciasto wzrośnie, ale nie podwoi się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Punch dół ciasta, i rozwałkować go do kształtu prostokąta na mąki powierzchni roboczej, aż mierzy około 18 cali szerokości i 26 cali długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Punch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym