Kelly Fudge Pop
Kelly Fudge Pop może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, Lunch Dla Kelly, oraz Kelly ' s Tapenade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj 10 foremek do lodu. Jeśli twoje formy są elastyczne, jak te, których używamy w Muzeum, ustaw je na obramowanej blasze do pieczenia.
Umieść czekoladę w dużej żaroodpornej misce, dodaj ekstrakt waniliowy i odstaw na bok.
W rondlu o średnim, ciężkim dnie połączyć śmietanę, mleko, cukier, kakao w proszku i sól. Gotować na średnim ogniu, często ubijając, aby rozbić grudki proszku kakaowego, aż bąbelki zaczną tworzyć się na krawędziach, a temperatura mieszaniny rejestruje się od 180 ° F do 190 ° F na termometrze cyfrowym.
Natychmiast wlej mieszaninę śmietany na czekoladę i wymieszaj trzepaczką lub zmiksuj blenderem zanurzeniowym, aż czekolada zostanie całkowicie stopiona i mieszanina stanie się gładką cieczą (dokładnie zemulgowana mieszanina uzyska najbardziej kremowy pop krówki). Odcedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach ustawione na płynnej miarce.
Wlać mieszaninę czekolady do foremek ice-pop i zamrozić do uzyskania stałej masy, co najmniej 4 godziny lub do 2 tygodni; postępuj zgodnie z instrukcjami producenta dotyczącymi włożenia patyczków. Jeśli nie masz foremek ice-pop, wlej mieszaninę czekolady do tacek z kostkami lodu; zamrozić do częściowego zamrożenia, około 30 minut, a następnie włóż wykałaczkę lub krótki drewniany szpikulec do każdego lodowca. Nadal zamrażać, aż stanie się stałe.
Odkręć krówki, zanurzając formy w ciepłej wodzie, aby poluzować, w razie potrzeby i podawać.
Do Ahead: przechowywane w hermetycznym pojemniku, Fudge pops będzie przechowywać do 2 tygodni w zamrażarce.Above and Beyond: ten przepis działa dobrze w każdej formie ice-pop, ale jeśli chcesz stworzyć miniaturową jadalną rzeźbę Ellswortha Kelly w swoim domu, zobacz zasoby, aby zamówić silikonowe formy ice-pop, których używamy w kawiarni.Zasoby: średnie formy Ice-pop (pojemność 4 uncji): coldmolds.com