Kebaby Żabnica i Chorizo

Kebaby Żabnica i Chorizo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kebabów Żabnica i Chorizo. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, chorizo, bagietkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kebaby wieprzowo-Chorizo, Kebaby Kofte z pikantnym sosem jogurtowym Harissa i grillowanym płaskim chlebem (mielone jagnięce kebaby), oraz Luleh Kebabs - Perskie Mielone Jagnięce Kebaby.

Instrukcje

1
Zapal grill gazowy lub węglowy. Na przemian nawlecz 4 plastry chorizo, 4 pomidory koktajlowe, 3 lub 4 kawałki żabnicy i 3 kawałki czerwonej cebuli na każdy z czterech 12-calowych metalowych szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
ŻabnicaŻabnica
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posmaruj żabnicę i szaszłyki chorizo oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
ŻabnicaŻabnica
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
3
Grill kebaby na średnio gorącym ogniu, obracając raz, aż lekko zwęglone i ryby są gotowane przez, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Tymczasem, w małej misce, połączyć pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Kebaby przełożyć na talerz i skropić sosem kolendrowym. Grillować połówki bagietki, ściąć boki w dół, aż do tosty, o 20 sekund. Opiekane boki pocierać czosnkiem i pomidorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Kawałki bagietki przeciąć na pół i od razu podawać z kebabami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn