Kebaby Z Łososia Z Sosem Kolendrowym Przepis

Kebaby Z Łososia Z Sosem Kolendrowym Przepis
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Łososiowy kebab z sosem kolendrowym przepis może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 87 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka orzechów piniowych, koszerna sól i pieprz, filet z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kebaby Tofu Z Sosem Kolendrowym, Stek i kebaby ziemniaczane z kremowym sosem kolendrowym dla dwojga, oraz Kebaby wołowe po indyjsku z sosem kolendrowym.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn