Kebaby Z Pesto Halibut
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kebabów z pesto Halibut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,05 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet winny, halibut, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kebaby Z Pesto Halibut Z Kuskusem, Kebaby Halibut z grillowanym chlebem i pancettą, oraz Rozmaryn Halibut Kebaby Z Sosem Romesco.
Instrukcje
Umieść rybę i paprykę w płytkim naczyniu.
Mżawka pesto i ocet na mieszaninę ryb; wrzucić do herbu.
Pozostawić mieszankę rybną 5 minut.
Nawlecz rybę i pieprz na przemian na każdy z 4 (12-calowych) szaszłyków; posyp równomiernie solą.
Umieść szaszłyki na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Dusić przez 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.