Kebaby z krewetek i kopru włoskiego z włoską salsą Verde
Przepis krewetki i kebaby koper włoski z Salsa Verde jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 36g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.18 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz krewetki, oliwa z oliwek, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Grillowane krewetki z oliwą z oliwek gotowane ziemniaki, marynowana cebula i Salsa Verde po włosku, Scaloppine wieprzowy z koprem włoskim Salsa Verde, oraz Koper Włoski-Łopatka Wieprzowa Z Salsą Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować salsę verde, połącz pierwsze 9 składników w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Aby przygotować kebaby, połączyć 2 łyżeczki oleju i krewetki; wrzucić do herbu. Krewetki nić równomiernie na 4 (12-calowy) szaszłyki. Nawlecz 3 kliny kopru włoskiego i 3 kliny cebuli na przemian na każdy z 4 (12-calowych) szaszłyków.
Warzywa posmarować pozostałymi 2 łyżeczkami oleju.
Krewetki i warzywa posypać 3/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Miejsce szaszłyki na grill rack pokryte sprayem do gotowania; krewetki grill 1 1/2 minut z każdej strony lub aż gotowe. Grilluj warzywa 12 minut lub do miękkości, okazjonalnie obracając.