Kebaby Wieprzowe Toskańskie
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Toskańskie kebaby wieprzowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę cytrynową, sól, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Podobne przepisy to Medaliony Wieprzowe Toskańskie, Toskański Gulasz Wieprzowy, oraz Toskańskie Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połącz oliwę z oliwek, startą skórkę cytryny, sól, pieprz i zmiażdżony czosnek w dużej misce, dobrze mieszając.
Dodać wieprzowinę; marynować w temperaturze pokojowej 15 minut, rzucając od czasu do czasu.
Nawlecz wieprzowinę i paprykę na przemian na każdy z 8 (8-calowych) szaszłyków.
Umieść szaszłyki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 10 minut lub do czasu, aż wieprzowina zostanie wykonana, okazjonalnie obracając.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię i zawirować do herbu.
Dodaj 8 filiżanek posiekanej łodygi szwajcarski chard, 1 łyżka mielonego czosnku, i 1/8 łyżeczka soli; smażyć przez 5 minut lub aż chard więdną.