Kebaby Prowansalskie
Kebaby prowansalskie monkfish wymagają około 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 355 kalorii, 29g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,53 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pomidorów, soli, bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Kebaby Żabnica i Chorizo, Kebaby Kofte z pikantnym sosem jogurtowym Harissa i grillowanym płaskim chlebem (mielone jagnięce kebaby), oraz Luleh Kebabs - Perskie Mielone Jagnięce Kebaby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 8 składników w dużej misce. Stopniowo ubijaj oliwę w powolnym, stałym strumieniu, aż do wymieszania.
Naprzemiennie wątek Żabnica, bakłażan, i grzyby na 8 (8-calowy) szaszłyki; pędzel z sosem. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Grill, przykryty pokrywą, na średnim ogniu (350-40
5 do 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.