Każdy może zrobić wieprzowinę z grilla
Need a dairy free main course? Każdy może zrobić BBQ Pulled wieprzowina może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.66 za porcję. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos z grilla, czosnek, pieczeń z ramieniem wieprzowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij kilka szczelin na tłustej stronie łopatki wieprzowej. Włóż plasterki czosnku do szczelin.
Przełożyć wieprzowinę do powolnej kuchenki, grubą stroną do góry.
Wymieszać kawę, cebulę, sos Worcestershire i płynny dym w misce; wlać wieprzowinę.
Gotować wieprzowinę na niskim poziomie, aż będzie bardzo miękka, około 8 godzin. Ostrożnie wyjąć wieprzowinę z powolnej kuchenki na duży talerz; wyrzucić nadmiar tłuszczu. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami lub ręcznie.
Rezerwa około 1/2 szklanki soków z wolnej kuchenki; wyrzucić pozostałą ciecz. Powrót rozdrobnione wieprzowinę i soki do powolnej kuchenki i doprawić płatkami czerwonej papryki, sól, i pieprz.
Dodać sos barbeque i wymieszać.
Podgrzać wieprzowinę na niskim poziomie, aż sos będzie gorący, o 30 minut więcej. Stos wieprzowiny na tosty bułki służyć.