Kaye Korma Curry

Kaye Korma Curry
Kaye Korma Curry może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,64 zł za porcję. Mieszanka nasion gorczycy, mielona kolendra, lite " mleko kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Jagnięcina Korma Curry, Pasta Curry Korma, oraz Zdrowsze Korma curry dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Leth Steinagrund Gruner Veltliner z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nos łączy przyprawę z redukcyjnym owocem; podniebienie wyświetla pieprzne nuty; klasyczny Veltliner z tarasów lessowych. To wino jest częścią linii od Leth, która charakteryzuje się złożonością smaku, mineralnością i trwałością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn