Kay Kay ' s Pulled Pork
Kay Kay ' s Pulled Pork może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Jeśli masz sos do grilla, cebula w proszku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, sól, papryka, czarny pieprz, pieprz cayenne, biały cukier, czosnek w proszku i cebula w proszku w misce, aż równomiernie wymieszane. Mieszankę przypraw utrzeć na wieprzowinie. Przykryć wieprzowinę folią i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, najlepiej na noc.
Umieść wieprzowinę w powolnej kuchence i dodaj wystarczającą ilość wody, aby po prostu przykryć wieprzowinę. Przykryć i gotować na wysokiej przez 4 godziny lub na niskiej przez 6 do 8 godzin.
Przełożyć wieprzowinę do dużej miski i rozdrobnić 2 widelcami; wyrzucić każdą kość, skórę i nadmiar tłuszczu.
Odcedzić i zarezerwować płyn do gotowania z wolnej kuchenki. Powrót rozdrobnioną wieprzowinę do powolnej kuchence i mieszać w sosie barbeque.
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj jeszcze przez 2 godziny.
Dodaj tyle zastrzeżone gotowania płynu do zwilżenia wieprzowiny do smaku.