Kay Kay ' s Pulled Pork

Kay Kay ' s Pulled Pork
Kay Kay ' s Pulled Pork może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Jeśli masz sos do grilla, cebula w proszku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz brązowy cukier, sól, papryka, czarny pieprz, pieprz cayenne, biały cukier, czosnek w proszku i cebula w proszku w misce, aż równomiernie wymieszane. Mieszankę przypraw utrzeć na wieprzowinie. Przykryć wieprzowinę folią i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
PaprykaPapryka
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść wieprzowinę w powolnej kuchence i dodaj wystarczającą ilość wody, aby po prostu przykryć wieprzowinę. Przykryć i gotować na wysokiej przez 4 godziny lub na niskiej przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przełożyć wieprzowinę do dużej miski i rozdrobnić 2 widelcami; wyrzucić każdą kość, skórę i nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odcedzić i zarezerwować płyn do gotowania z wolnej kuchenki. Powrót rozdrobnioną wieprzowinę do powolnej kuchence i mieszać w sosie barbeque.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj jeszcze przez 2 godziny.
6
Dodaj tyle zastrzeżone gotowania płynu do zwilżenia wieprzowiny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn