Kawa Czekoladowa
Kawa czekoladowa wymaga około 1 godzina od początku do końca. Za 67 centów za porcję, dostajesz napój, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 353 kalorii, 4G białka, oraz 30g tłuszczu. 166 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś kakao do pieczenia, ekstrakt z wanillanu, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Muffinki Kawowe Z Kawałkami Czekolady + Kawa Millstone House Blend, Kokosowa mrożona kawa ... z Mini czekoladowymi pączkami kawowymi, oraz Czekoladowe babeczki kawowe z lukrem kawowym.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu ubij cukier, kakao i wodę, aż będą gładkie. Gotuj i ubijaj na średnim ogniu, aż mieszanina utworzy miękkie szczyty, gdy trzepaczka zostanie podniesiona i przypomina gęsty gorący sos krówkowy, około 35 minut.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię i sól.
Przełóż do miski; wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Pokonaj mieszankę czekolady.
Dodaj 2 szklanki bitej śmietany; dobrze wymieszaj. Dodać pozostałą bitą śmietanę. Do każdej porcji umieść około 1/2 szklanki kremu czekoladowego w 2/3 szklanki kawy lub mleka; wymieszaj, aby zmiksować.