Kasztany wodne zawinięte w boczek
Need a bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap napój? Kasztany wodne zawinięte w boczek może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, kasztany wodne, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, marynować kasztany wodne w sosie sojowym 6 do 8 godzin, lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pokroić plastry boczku na pół. Każdy kasztan wodny owinąć 1 pół plasterkiem boczku. Zabezpieczyć wykałaczkami i ułożyć na dużej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 12 do 15 minut, lub aż boczek będzie lekko chrupiący i równomiernie brązowy.