Kasztany wodne zawinięte w boczek

Kasztany wodne zawinięte w boczek
Need a bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap napój? Kasztany wodne zawinięte w boczek może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, kasztany wodne, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, marynować kasztany wodne w sosie sojowym 6 do 8 godzin, lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pokroić plastry boczku na pół. Każdy kasztan wodny owinąć 1 pół plasterkiem boczku. Zabezpieczyć wykałaczkami i ułożyć na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
WodaWoda
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
4
Piec w nagrzanym piekarniku 12 do 15 minut, lub aż boczek będzie lekko chrupiący i równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn