Kasha i muszka Pilaf
Kashan i muszka pilaw wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka makaronu farfalle, sól, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kashan i muszka Pilaf, Pikantny Kasha Pilaf, oraz Kury kornwalijskie z Kasha Pilaf.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i grzyby gotować na maśle 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Usuń z patelni na talerz.
W małej misce, wymieszać kasha i jajko, powłoki dobrze. Gotować kasha w tej samej patelni na średnim ogniu około 3 minut, stale mieszając, aż rumiane i suche.
Powrót warzywa na patelnię z kasha; wymieszać bulion, sól i pieprz.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut lub do momentu wchłonięcia bulionu i kasha jest miękka.
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ugotowany makaron i natkę pietruszki wymieszać z mieszaniną kaszy.