Kasha i muszka Pilaf

Kasha i muszka Pilaf
Kashan i muszka pilaw wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka makaronu farfalle, sól, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kashan i muszka Pilaf, Pikantny Kasha Pilaf, oraz Kury kornwalijskie z Kasha Pilaf.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i grzyby gotować na maśle 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Usuń z patelni na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W małej misce, wymieszać kasha i jajko, powłoki dobrze. Gotować kasha w tej samej patelni na średnim ogniu około 3 minut, stale mieszając, aż rumiane i suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
KashaKasha
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Powrót warzywa na patelnię z kasha; wymieszać bulion, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
KashaKasha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut lub do momentu wchłonięcia bulionu i kasha jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
KashaKasha
6
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ugotowany makaron i natkę pietruszki wymieszać z mieszaniną kaszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
KashaKasha
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn