Karmelowy Budyń Croissant
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj budyń z rogalikiem karmelowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.09 za porcję. 288 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, rogaliki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Budyń Karmelowo-Rogalikowy, Budyń Karmelowo-Rogalikowy, oraz Karmelowy Budyń Croissant.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rogaliki rozedrzeć na kawałki i włożyć do małej zapiekanki.do tego używam żeliwnego owalu o pojemności ok. 500ml/ 2 szklanki.
Umieść cukier i wodę w rondlu i obracaj wokół, aby pomóc rozpuścić cukier przed umieszczeniem rondla na płycie kuchennej na średnim lub wysokim ogniu. Karmelizuj mieszaninę cukru i wody, pozwalając jej bąbelkować, aż wszystko zmieni głęboki bursztynowy kolor; zajmie to 3 do 5 minut. Szukaj dalej, ale nie bądź zbyt nieśmiały.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać śmietanę-pomijając wszelkie rozpryski - a następnie bourbon i mleko.
Ubijamy do wymieszania, następnie jeszcze ubijając dodajemy ubite jajka.
Wlać to szybko na rogaliki i pozostawić na strome 10 minut.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 minut i przygotować do omdlenia.