Karmelowe Placki Kruche

Karmelowe Placki Kruche
Karmelowe placki kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pod ręką skondensowane mleko, cukier, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 6038 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Karmelowe Placki Kruche, Cytrynowe Placki Kruche, oraz Placki Kruche Z Orzechami Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, wymieszać 2/3 szklanki masła, biały cukier i mąkę, aż równomiernie kruchy. Naciśnij na 9 calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W rondlu 2 quart, połączyć 1/2 szklanki masła, brązowy cukier, syrop kukurydziany, i słodzone mleko skondensowane. Doprowadzić do wrzenia. Nadal gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjąć z ognia i energicznie ubijać drewnianą łyżką przez około 3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
6
Zalać upieczoną skórkę (ciepłą lub chłodną). Chłodne, aż zacznie się jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Umieść czekoladę w misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podgrzewać przez 1 minutę, następnie mieszać i nadal podgrzewać i mieszać w odstępach 20 sekund, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
9
Polać warstwą karmelu czekoladą i równomiernie rozprowadzić, aby całkowicie pokryć. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KarmelKarmel
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Pokroić w kwadraty 1 cal. Te muszą być małe, ponieważ są tak bogate.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn