Karmelowe Placki Kruche
Karmelowe placki kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pod ręką skondensowane mleko, cukier, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 6038 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Karmelowe Placki Kruche, Cytrynowe Placki Kruche, oraz Placki Kruche Z Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 C).
W średniej misce, wymieszać 2/3 szklanki masła, biały cukier i mąkę, aż równomiernie kruchy. Naciśnij na 9 calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
W rondlu 2 quart, połączyć 1/2 szklanki masła, brązowy cukier, syrop kukurydziany, i słodzone mleko skondensowane. Doprowadzić do wrzenia. Nadal gotować przez 5 minut.
Wyjąć z ognia i energicznie ubijać drewnianą łyżką przez około 3 minuty.
Zalać upieczoną skórkę (ciepłą lub chłodną). Chłodne, aż zacznie się jędrne.
Umieść czekoladę w misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową.
Podgrzewać przez 1 minutę, następnie mieszać i nadal podgrzewać i mieszać w odstępach 20 sekund, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Polać warstwą karmelu czekoladą i równomiernie rozprowadzić, aby całkowicie pokryć. Wyluzuj.
Pokroić w kwadraty 1 cal. Te muszą być małe, ponieważ są tak bogate.