Karmelowe Krówki Wycinanki
Karmelowe krówki wycinanki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Ten deser ma 627 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, mleka, obranych orzechów laskowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelowy Sernik Krówkowy, Karmelowa Krówka Dyniowa, oraz Karmelowe krówki S ' mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia A 9 " kwadratowa patelnia z folią aluminiową, dzięki czemu folia rozszerza się na krawędzie patelni. Maślaną folią i odstawić na bok.
Masło w ciężkim 3-litrowym rondlu.
Połącz cukier i kakao w rondlu, dobrze mieszając. Wymieszać z mlekiem i syropem kukurydzianym. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając delikatnie i stale drewnianą łyżką, aż cukier rozpuści się (6 do 8 minut).
Dodaj 1/4 szklanki masła, mieszając, aż masło się rozpuści. Przykryć i gotować 3 minuty na średnim ogniu.
Odsłaniać i gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 238 (około 14 minut).
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła, posiekane karmelki, orzechy i wanilię. Nie mieszać.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do 130 (około 25 minut).
Ubijaj krówkę ręcznie drewnianą łyżką, aż zgęstnieje i zacznie tracić połysk (10 minut). Szybko rozprowadzić krówkę na przygotowanej patelni; ostudzić (około 3 godzin). Wyciągnij nieciętą krówkę z patelni z folią; wyrzuć folię i umieść krówkę na desce do krojenia.
Wytnij pożądane kształty za pomocą foremek do ciastek 2" lub Wytnij krówkę na kwadraty 1 1/2".