Karmelowe Jabłka

Karmelowe Jabłka
Karmelowe jabłka mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Halloween. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka, syrop kukurydziany, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić jabłka karmelowe}Szarlotka jabłka karmelowe, M & M Karmelowe Jabłka, oraz Karmelowe Jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Łodyga, umyć i wysuszyć jabłka i wstawić patyczki lodów w środku końców łodygi. Napełnij dużą miskę do połowy kostkami lodu i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz cukier, syrop kukurydziany, śmietanę i masło w średniej wielkości rondlu o grubym dnie. Gotować na małym ogniu, delikatnie mieszając raz lub dwa razy, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i gotować, często mieszając, aż mieszanina osiągnie 124° na termometrze cukierków, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Ustaw patelnię w misce z lodowatą wodą. Mieszaj, aż mieszanina zacznie zagęszczać się do konsystencji zanurzeniowej. Pracując ostrożnie, przesuń lekko w jedną stronę i obróć każde jabłko w karmelu, aż zostanie dokładnie pokryte. (Jeśli mieszanina stanie się zbyt gęsta, podgrzej delikatnie przez kilka sekund.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć do wyłożonej blachy do pieczenia i wstawić do lodówki, aż karmel ostygnie i ustawi, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn