Karmelizowany Koper Włoski + Cebula

Karmelizowany Koper Włoski + Cebula
Karmelizowany koper włoski + cebula to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, wyciśnięty sok z cytryny, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula i koper włoski Crostini, Karmelizowana Pizza z koprem włoskim i cebulą, oraz Grillowany bakłażan z karmelizowaną cebulą i koprem włoskim.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn