Karmelizowany Dip Cebulowy
Karmelizowany Dip cebulowy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 368 kalorii, 3G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz śmietanę, mielony pieprz, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Gorący Karmelizowany Dip Cebulowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i szałwię. Przykryć i gotować, aż cebula będzie głęboko złoty kolor, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
W średniej misce wymieszać majonez i śmietanę. Wymieszać schłodzoną karmelizowaną cebulę, sól i pieprz. Przykryć dip i przechowywać w lodówce, aż smaki blend, o 2 godziny.