Karmelizowany Dip Cebulowy
Przepis karmelizowany Dip cebulowy może być wykonany w około 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 42 grosze za porcję. Ta przystawka ma 176 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1185 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz sos worcestershire, czosnek w proszku, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Podobne przepisy to Karmelizowany Dip Cebulowy, Karmelizowany Dip Cebulowy, oraz Karmelizowany Dip Cebulowy.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, głębokim garnku o grubym dnie (użyłem holenderskiego piekarnika 5-quart) na średnim ogniu.
Dodać posiekaną cebulę i gotować, aż półprzezroczyste i zaczyna kolor, o 10 protokół.
Jeśli w dowolnym momencie gotowania cebuli zaczną wysychać, dodaj łyżkę wody do garnka.
Wymieszać z brązowym cukrem, balsamicznym, solą i pieprzem. Opuść ogień i gotuj delikatnie, odsłonięte, przez około 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie ładnie karmelizowana.
Następnie odłożyć na bok. (Można karmelizować cebulę do 2 dni przed i schłodzić, aż dip.)
Ostudzić nieco przed dodaniem do innych składników.
Połącz z pozostałymi składnikami: w średniej misce wymieszaj kwaśną śmietanę i majonez (dobrze sprawdza się do tego gumowa szpatułka). Wymieszać karmelizowaną cebulę.
Posypać solą czosnkową i wymieszać do włączenia. Wymieszać w sosie Worcestershire.
Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Podawać z chipsami ziemniaczanymi.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Dip cebulowy w menu? Spróbuj sparować z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Markus Huber Sparkling rosé z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Markus Huber Sparkling Rose]()
Markus Huber Sparkling Rose
Jasny łososiowy kolor z czerwonawym złotem gra lekkiego, Delikatnego, persistet musseux, delikatny, świeży i bardzo ożywczy nos, owoce i przyprawy z nutami świeżych wiśni i leśnych jagód, wyrafinowana nuta cytrusów. Wytrawne, owocowe, ale kremowe na podniebieniu, drobno tkane z elegancką kwasowością i ekstraktem mineralnym, bardzo harmonijna struktura.