Karmelizowany Dip Cebulowy
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Karmelizowany Dip cebulowy może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 125 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, szczypiorek, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest przyniesiony przez Chow. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, oraz Karmelizowany Dip Cebulowy.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą karmelizowane i brązowe, o 20 protokół.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Połącz śmietanę, szczypiorek i szczypiorek w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza, dodaj mieszankę cebuli i pulsuj aż do połączenia, około 10 impulsów. Smak i dodać sól i świeżo zmielony czarny pieprz według uznania, a następnie pulsować jeszcze kilka razy, aby wymieszać przyprawy.
Przełożyć do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 1 godziny.
Podawać z chipsami ziemniaczanymi lub crudités.