Karmelizowany Deser Wiśniowo-Lawendowy
Karmelizowany deser wiśniowo-lawendowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką wiśnie, brązowy cukier, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Karmelizowane figi z miodem lawendowym i śmietaną, Sorbet wiśniowo-lawendowy, oraz Karmelizowany Anioł Deser.
Instrukcje
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier, lawendę, wiśnie i wyciśnij świeży sok z cytryny. Gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie będą ciepłe. Łyżka na plasterkach Angel food cake z kilkoma tostami pokrojonymi w plasterki migdałami.