Karmelizowany Budyń Chlebowy Cebulowy
Karmelizowany budyń cebulowy jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka chleba wiejskiego, rozmaryn, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z kiełbasą i karmelizowaną cebulą, Maszyna Do Chleba Karmelizowany-Chleb Cebulowy, oraz Karmelizowany Chleb Cebulowy.
Instrukcje
Na dużej patelni ułożyć kostki chleba.
Piec w 250 przez 30 minut, rzucając od czasu do czasu. Wyłączyć piekarnik, i niech chleb stać w piekarniku 1 do 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. (Patelnię przykryć folią i w razie potrzeby pozostawić chleb w piekarniku na noc.)
Roztopić masło na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować 15 protokół, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając często, 15 do 20 minut lub aż cebula jest karmelizowany.
Zdjąć z ognia. Przechowywać w lodówce na noc, w razie potrzeby.
Wrzucić chleb i karmelizowaną cebulę razem na patelni.
W dużej misce ubijamy jajka, pół na pół, rozmaryn, sól i pieprz. na patelni zalewamy chlebem i cebulą, delikatnie mieszamy.
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu, aby pokryć chleb.
Piec, Odkryte, w 375 przez 1 do 1 1/4 godziny lub do firmy i lekko rumiane.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.